LIVRARE SI PLATA

Buna! In aceasta sectiune vei afla informatii legate de plata si livrarea produselor.

1. Metoda de plata a produselor

1. Ramburs - dupa primirea coletului prin Curier Rapid, pentru comenzi mai mici de 5000 lei.

2. Prin transfer bancar/ordin de plata in contul RO18RZBR0000060008092682, Banca RAIFFEISEN BANK Sucursala BRATIANU

3. Online prin card bancar - serviciu oferit dumneavoastr cu ajutorul procesatorului de plati online PayU.

Pentru plata online sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, dar si cardurile obisnuite de salarii. Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati online PayU unde vi se va cere sa introduceti detaliile cardului dumneavoastra.

In cazul platilor online, procesatorul de plati online al OutletDesign.ro nu va debita cardul dumneavoastra decat dupa validarea comenzii de catre OutletDesign.ro, in tot acest timp banii find blocati in contul dumneavoastra. Daca printr-o eroare unul dintre produsele comandate nu mai poate fi livrat (eroare de stoc, eroare umana, etc.) si plata s-a validat, Outletdesign.ro va returna banii platitorului.

In cazul comenzilor care nu se pot expedia integral se va efectua cu acceptul dumneavoastra livrarea partiala a comenzii iar procedura de incasare se va derula in 2 etape: in prima faza se va incasa suma integrala urmand ca in 48 ore sa se crediteze(returneze) diferenta pentru produsele ce nu au putut fi livrate.

2. Metoda de livrare a produselor

Livrarile se fac prin FanCourier sau prin personalul propriu. Programul de livrari in Bucuresti este intre orele 09:00 - 17:00, iar in tara intre orele 10:00 - 17:00. Livrarea se poate face doar in urmatoarele locatii locatii (vezi locatii). Daca localitatea ta nu se afla printre cele din lista de mai sus, poti opta pentru ridicarea de la sediul curierului cel mai apropiat de tine sau ai posibilitatea de a contacta curierul la numerele de telefon (click aici) si de a solicita contra-cost transportul pana la adresa dorita. Te rugam sa ne contactezi pentru a ne transmite toate detaliile livrarii. Livrarea se poate face doar catre o persoana fizica sau juridica din Romania.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile
Outlet Design.