Mobilier pentru companii de la Outlet Design

Produsele de mobilier pe care la gasesti pe site-ul nostru sunt destinate unui camin primitor si modern dar totodata pot deveni piesele de mobilier perfecte pentru a fi integrate intr-o sala de asteptare sau un birou, intr-o cladire moderna de birouri sau intr-o sala de sedinte. Daca reprezinti o companie si iti doresti mai multe produse fata de stocul prezentat pe site sau daca iti doresti o oferta personalizata te rugam sa ne contactezi; daca iti doresti piese de mobilier pentru birou cu anumite caracteristici (culoare, model, brand), modele deosebite si pe care nu le gasesti in magazinele traditionale, Outlet Design este solutia.

Mobilier sala de sedinte

Piesele de mobilier pentru sala de sedinte pot oferi confort si incredere partenerilor de afaceri si angajatilor; mai mult de atat creaza o atmosfera placuta si discutiile merg mai usor intr-un ambient placut. Oferta Outlet Design cuprinde piese de mobilier moderne, accesorii chic si se poate plia pe stilul tau: classic, modern sau avangardist.

Mobilier birou directorial

Daca esti in cautarea mobilierului perfect pentru un birou diectorial ai ajuns unde trebuie; daca in categoria speciala din magazinul nostru online nu ai sa gasesti produse pe placul tau, te rugam sa ne trimiti un email in care sa ne comunici ce iti doresti. Pentru ca stim ca atmosfera de la birou infuenteaza starea de spirit o sa tinem cont de cerintele tale pentru a creea impreuna atmosfera perfecta.

Mobila pentru Bar si Club

Atunci cand distractia se muta in oras cu prietenii, confortul clientilor este un element extrem de important. Oferta noastra de mobila si mobilier pentru bar si club este una complexa si putem sa iti transmitem o oferta pesonalizata cererii tale. Ne spui ce te intereseaza, culori si modele si in cel mai scurt timp posibil revenim cu o oferta completa pentru tine. 

Sau daca pur si simplu iti doresti cantitati mai mari din produsele pe care le gasesti in magazinul nostru on line, te rugam sa ne contactezi telefonic la numarul 021.367.23.10 sau pe email la comanda@outletdesign.ro pentu a ne comunica cererea ta. O sa iti raspundem in cel mai scurt timp posibil.
Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile
Outlet Design.