Pachet "Rainbow" Afisare la marime maxima

Pachet "Rainbow"

121,94 lei
Pret redus!

282,58 lei

-56.848%

in loc de 173,23 lei


RA415

Disponibilitate: Stoc epuizat.


Pretul contine TVA: 20%.


Inainte de a comanda acest produs, te rugam sa verifici cu atentie aici localitatile in care se poate face livrarea.

» Add to my wishlist

Cu pachetul Rainbow, iti vei dori ca micul dejun sa dureze toata ziua! La fiecare set de farfurii pentru micul dejun Rainbow primesti un set de suporturi pentru oua Rainbow! Suporturile si farfuriile se pot spala in masina de spalat vase. 

Design: BOX32 Design. 

Present Time
Surprinzatoarele si accesibilele accesorii pentru casa Present Time, creaza acel sentiment de "trebui sa il am". Produsele reprezinta cadouri perfecte pentru o gamă întreagă de diferite ocazii. Cu toate ca accentul principal este pus pe elementele de formă și design, produsele sunt extrem de functionale funcționale. Departamentul de creatie al PT calatoreste in intreaga lume în căutarea celor mai recente tendințe și a celor mai noi produse. Colecțiile bi-anuale (primăvara anului / vara si toamna / iarna) contin printre altele suporturi pentru lumanari, rame foto, covorase pentru intrare, pleduri, portelanuri pentru bucatarie și accesorii de baie!

Scrie comentariul tau

Pachet "Rainbow"

Pachet "Rainbow"

Cu pachetul Rainbow, iti vei dori ca micul dejun sa dureze toata ziua! La fiecare set de farfurii pentru micul dejun Rainbow primesti un set de suporturi pentru oua Rainbow!

Scrie comentariul tauAveti nevoie de cantitati mai mari decat cele prezentate pe site? Contactati-ne pentru a stabili impreuna detaliile unei oferte personalizate.

 
   


Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile
Outlet Design.