Lustra One of a Kind Afisare la marime maxima

Lustra One of a Kind

460,64 lei
Pret redus!

658,06 lei

-30%

Disponibilitate: Stoc epuizat.


Pretul contine TVA: 20%.


Inainte de a comanda acest produs, te rugam sa verifici cu atentie aici localitatile in care se poate face livrarea.

» Add to my wishlist

Lustra One of a Kind este alcatuita din 3 sfere din crom, atarnate la diferite inaltimi. Moderna si sofisticata, aceasta lustra este potrivita atat in living, cat si pe hol, taieturile circulare din fiecare sfera permitand becurilor sa lumineze incaperea intr-un mod placut.

Surse: 3 x E27/Max 40 W.

Dimensiuni: Ø 40cm x 100cm. 

Culori disponibile: argintiu. 

Leitmotiv
Leitmotiv este sinonimul unei colectii atent compuse din piese de mic mobilier si corpuri de iluminat. In fiecare sezon, Leitmotiv da viata imaginatiei si talentului tinerilor designeri din intreaga lume, permitand astfel tuturor iubitorilor de design interior sa dea o nota de unicitatea amenajarilor interioare. Periodic, departamentul de creatie Leitmotiv calatoreste in intreaga lume în căutarea de furnizori care pot da viata ideilor si proiectele lor. Targurile internationale reprezinta oportunitatea de a cauta produse care sa atarga atentia si idei care sa creeze o legatura intre toate locuintele. O atenție deosebită este acordată produselor remarcabile prin forma, culoarea, pretul si desigur, de funcționalitate.

Scrie comentariul tau

Lustra One of a Kind

Lustra One of a Kind

Lustra One of a Kind este alcatuita din 3 sfere din crom, atarnate la diferite inaltimi. Moderna si sofisticata, aceasta lustra este potrivita atat in living, cat si pe hol. Taieturile circulare din fiecare sfera permit becurilor sa lumineze camera.

Scrie comentariul tauAveti nevoie de cantitati mai mari decat cele prezentate pe site? Contactati-ne pentru a stabili impreuna detaliile unei oferte personalizate.

 
   


Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile
Outlet Design.