Lustra Munich Afisare la marime maxima

Lustra Munich

885,49 lei
Pret redus!

1 475,81 lei

-40%

Disponibilitate: Stoc epuizat.


Pretul contine TVA: 20%.


Inainte de a comanda acest produs, te rugam sa verifici cu atentie aici localitatile in care se poate face livrarea.

» Add to my wishlist

Lustra Munich, din otel placat cu nichel.

Dimensiuni: Ø 95 cm x H pana la 195 cm. 

Surse: 24 x E14/25W (becuri incluse). 

Design: BOX32 Design.

Culori disponibile: argintiu. 

 

Leitmotiv
Leitmotiv este sinonimul unei colectii atent compuse din piese de mic mobilier si corpuri de iluminat. In fiecare sezon, Leitmotiv da viata imaginatiei si talentului tinerilor designeri din intreaga lume, permitand astfel tuturor iubitorilor de design interior sa dea o nota de unicitatea amenajarilor interioare. Periodic, departamentul de creatie Leitmotiv calatoreste in intreaga lume în căutarea de furnizori care pot da viata ideilor si proiectele lor. Targurile internationale reprezinta oportunitatea de a cauta produse care sa atarga atentia si idei care sa creeze o legatura intre toate locuintele. O atenție deosebită este acordată produselor remarcabile prin forma, culoarea, pretul si desigur, de funcționalitate.

Scrie comentariul tau

Lustra Munich

Lustra Munich

Lustra Munich, din otel placat cu nichel. Diametru: Ø 95 cm. Lungime: pana la 195 cm. Inlcude 24 becuri. Surse: 24 x E14/25W.

 

Scrie comentariul tauAveti nevoie de cantitati mai mari decat cele prezentate pe site? Contactati-ne pentru a stabili impreuna detaliile unei oferte personalizate.

 
   


Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile
Outlet Design.