Ceas de perete A Matter of Time & Weather Afisare la marime maxima

Ceas de perete A Matter of Time & Weather

725,81 lei
Pret redus!

1 209,68 lei

-40%

Disponibilitate: Stoc epuizat.


Pretul contine TVA: 20%.


Inainte de a comanda acest produs, te rugam sa verifici cu atentie aici localitatile in care se poate face livrarea.

» Add to my wishlist

A Matter of Time & Weather este un set format din ceas de perete, termometru si hidrometru. Fiecare cadran este realizat din aluminiu si are limbi indicatoare negre, iar ceasul are secundarul rosu. Necesita1 baterie AA (nu este inclusa). 

Dimensiuni: Ø 20 cm.

Design: Boxtel & Buijs. 

KARLSSON
Karlsson, un renumit brand olandez de ceasuri este vândut in intreaga lume, grazie contributiei a multor designeri olandezi, dar si internationali: Remko Modderkolk, William Ramon si Erwin Termaat, Peter van der Jagt, Viktor Harmens, Matthias Zschaler, Teun Fleskens, Holland Vormgevers si multi altii. Marca Karlsson este caracterizata prin calitate bună, grafica uimitoare, forme estetice și design inovator. Tocmai pentru a pastra acetse calitati, cele 3 colectii ale companiei - Timeless collection, Time of your life collection si KarLSson Works - sunt actualizate de 2 ori pe an.

Scrie comentariul tau

Ceas de perete A Matter of Time & Weather

Ceas de perete A Matter of Time & Weather

A Matter of Time & Weather este un set format din ceas de perete, termometru si hidrometru. Fiecare cadran este realizat din aluminiu si are limbi indicatoare negre, iar ceasul are secundarul rosu.

Scrie comentariul tauAveti nevoie de cantitati mai mari decat cele prezentate pe site? Contactati-ne pentru a stabili impreuna detaliile unei oferte personalizate.

 
   


Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile
Outlet Design.