Candelabru Large Bottle Nickle Afisare la marime maxima

Candelabru Large Bottle Nickle

745,16 lei
Pret redus!

1 354,84 lei

-45%

Acest produs este disponibil la comanda in urma achitarii avansului de 30% din pretul produsului.
La pretul final al produsului se adauga si costul transportului. Click aici pentru comanda.


Pretul contine TVA: 20%.


Inainte de a comanda acest produs, te rugam sa verifici cu atentie aici localitatile in care se poate face livrarea.

» Add to my wishlist

Candelabrul Large Bottle Nickle are un design ingenios, fiind alcatuit din sticle de lapte fixate pe un cadru metalic si sustinute de lanturi de otel pentru maxima stabilitate. In acelasi timp, candelabrul este prietenos cu mediul, fiind suficient un singur bec de 40 watt pentru o lumina difuza, placuta.

Design: Bonne Plat

Dimensiuni: Ø 60 x H 50 x L 170 cm. 

Surse: 1 x E27, 40 watt (nu este inclus).Leitmotiv
Leitmotiv este sinonimul unei colectii atent compuse din piese de mic mobilier si corpuri de iluminat. In fiecare sezon, Leitmotiv da viata imaginatiei si talentului tinerilor designeri din intreaga lume, permitand astfel tuturor iubitorilor de design interior sa dea o nota de unicitatea amenajarilor interioare. Periodic, departamentul de creatie Leitmotiv calatoreste in intreaga lume în căutarea de furnizori care pot da viata ideilor si proiectele lor. Targurile internationale reprezinta oportunitatea de a cauta produse care sa atarga atentia si idei care sa creeze o legatura intre toate locuintele. O atenție deosebită este acordată produselor remarcabile prin forma, culoarea, pretul si desigur, de funcționalitate.

Scrie comentariul tau

Candelabru Large Bottle Nickle

Candelabru Large Bottle Nickle

Candelabrul Large Bottle Nickle are un design ingenios, fiind alcatuit din sticle de lapte fixate pe un cadru metalic si sustinute de lanturi de otel pentru maxima stabilitate.

Scrie comentariul tauAveti nevoie de cantitati mai mari decat cele prezentate pe site? Contactati-ne pentru a stabili impreuna detaliile unei oferte personalizate.

 
   


Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile
Outlet Design.